Hospice De Heideberg
Adres: Wulverderlaan 1
2071 BG Santpoort-Noord
Telefoon: 023 - 549 32 14 (tel)
Fax: 023 - 549 09 74 (fax)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opbrengst Velsen Kalender voor De Heideberg

Bruids- en portretfotograaf Ed Geels wilde graag iets doen voor de inwoners van Velsen. Hij besloot een kalender te maken waarin de bezienswaardigheden in de gemeente centraal staan. Maar dan op een manier waarop het nog niet eerder is vertoond. Jeff Folkerts van Uitprinten.nl was direct enthousiast over het plan en verleende vanaf dat moment belangeloos zijn medewerking aan de productie van de Velsen Kalender.

Een kalender met foto’s van Velsen is niet uniek, maar de manier waarop fotograaf Ed Geels een aantal bekende plekken in beeld heeft gebracht is dat wel degelijk.

Na een oproep op social media kwamen er verschillende organisaties herhaaldelijk naar voren, maar verreweg de meeste stemmen gingen naar ons hospice, De Heideberg, in Santpoort-Noord.

Op 14 november was er een feestelijke presentatieavond waar alle beelden werden  gepresenteerd. Deze avond werd gehouden in het Rabobank IJmond Stadion.

Na afloop van de presentatie van de kalender werden de unieke kunstwerken in groot formaat geveild. De losse verkoop van de kalender en de veiling van de unieke beelden waren zéér succesvol. De opbrengst van deze veiling ging ook volledig naar ons hospice

Het hospice is bijzonder dankbaar voor dit geweldige gebaar van Ed Geels en Jeff Folkerts. Dank aan iedereen die van deze kalender nu al een regelrechte hit heeft gemaakt!

In de winkels en via www.develsenkakender.nl is de kalender nog te verkrijgen.

Website en foto's: © Hospice De Heideberg
Webmaster: Ruud Rozemeijer

Jij doet er toe, omdat jij, jij bent.
Jij doet er toe tot de laatste minuut van je leven.
En wij zullen ál het mogelijke voor je doen.
Niet alleen om je te helpen rustig te sterven,
Maar om je te helpen leven tot je sterft.

Cicely Saunders